2012

Nytt treff for 60+

Nytt treff for 60+

Nytt treff for 60+

60+Treff på Gjøvik er et et tilbud til medlemmer og andre interesserte fra 60 år og oppover. Intensjonen er å treffes en formiddag i måneden for bl.a. å nyte hverandres selskap og diskutere saker man er opptatt av.

 Det er nestleder i lokallagsstyret Gunnar Bergstad som er initiativtaker for treffene. Det har nå vært treff ca en gang pr måned i nesten et år og tilbudet er svært populært og deltakerne setter stor pris på å treffes.

Noen møter hae fastsatt tema, og da helst med innleder. Andre møter har en mer uformell karakter hvor de frammøtte kan lufte saker de for tiden er opptatt av, legge fram sitt syn og høre de andres mening. I 2011 hadde gruppa bl.a. besøk av Hans Olav Lahlum, Arnfinn Åslund og Even Gran.

Det er også mulig at det legges inn andre aktiviteter av ymse slag: omvisninger, kunstutstillinger, besøk i bedrifter/organisasjoner osv. Kanskje kan den eldre garde i Human-Etisk Forbund lokalt vise vei til et bredere engasjement og større aktivitet blant medlemmene?

Neste treff er onsdag 22. februar kl.11 – 13. Møtested er vårt lokale med inngang fra Hunnsvegen, like overfor Verona restaurant

Tema denne gangen er naturopplevelser. Har du en naturopplevelse som du bærer med deg, og som du kan være villig til å dele med oss, fra barneårene eller i voksen alder. Det kan dreie seg om en slående vakker soloppgang/solnedgang til et rasende uvær vinter eller sommer, fjelltur eller fisketur eller rett og slett en flanerende byvandring gjennom vakker arkitektur.

Det blir også selvsagt tid til å drikke kaffe og prate sammen om løst og fast. Så håper vi at mange finner mulighet til å komme, og ønsker hjertelig velkommen.

Ønsker du å få invitasjoner til 60+Treff? Ta kontakt med:

Gunnar Bergstad
g-johabe@online.no
Tlf: 911 17 411

Synes du flere burde lese dette?

 

 

Hva skjer?

Årsmøte 2016  Vadsø og omegn lokallag

Vadsø bibliotekonsdag 10.februar19:00 - 21:00