Hopp til hovedinnhold

Humanistisk besøksvenn


Hva er en humanistisk besøksvenn? Det er et menneske som kommer på besøk, etter ønske og oppfordring fra et annet menneske. Ønsket er å være et medmenneske som har tid og overskudd til den gode samtalen.

Tjenesten er åpen for alle som har behov for et sosialt møte i voksen alder. Kanskje du kan være et lite lyspunkt i hverdagen for noen som trenger det? En humanistisk besøksvenn er vennlig, ansvarlig, lyttende, åpen, empatisk og pålitelig.

Man forplikter seg til en fast avtale, hver eller annen hver uke. Alle blir tatt inn til intervju, får kursing og mer informasjon om det å være besøksvenn før de setter i gang.

I første runde har vi startet å ta kontakt med en del syke og/eller aldershjem i Stavanger- og Sandnesområdet. Vi ønsker å starte å tilby tjenester på disse stedene, men tjenesten er i utgnagspunktet åpen for alle i Stavanger-området, og vil bli annonsert bredere etterhvert.

Første kurs for humanistvenner blir i starten av november 2023, og intervjuene gjøres fortløpende.

Vil du bli humanistisk besøksvenn? Meld fra her!

____________

Sitter du å funderer litt på om du kunne tenke deg å få besøk av en Humanistvenn? Kanskje du føler deg litt ensom og mangler nettverk, eller ikke er mobil til å komme deg noe sted. Lurer du litt på hva det vil si? Da kan du sende oss en uforpliktende melding, så tar vi kontakt med deg. Send oss en melding her.