Hopp til hovedinnhold

Humanistvenn i Stavanger


Hva er en humainstvenn? Det er et menneske som kommer på besøk, etter ønske og oppfordring fra et annet menneske. Ønsket er å være et medmenneske som har tid og overskudd til den gode samtalen.

Tjenesten er åpen for ensomme og de som har behov for et sosialt møte i voksen alder. En humanistvenn er vennlig, ansvarlig, lyttende, åpen, empatisk og pålitelig.

Man forplikter seg til en fast avtale, hver eller annen hver uke. Alle blir tatt inn til intervju, får kursing og mer informasjon om det å være humanistvenn før de setter i gang.

I første runde har vi startet å ta kontakt med en del syke og/eller aldershjem i Stavanger-området. Vi ønsker å starte å tilby tjenester på disse stedene, men tjenesten er i utgnagspunktet åpen for alle i Stavanger-området, og vil bli annonsert bredere etterhvert som flere Humanistvenner er klare.

Første kurs for humanistvenner blir i januar 2023, og intervjuene gjøres fortløpende.

Vil du bli humanistvenn? Meld fra her!

____________

Sitter du å funderer litt på om du kunne tenke deg å få besøk av en Humanistvenn? Eller lurer litt på hva det vil si? Da kan du sende oss en uforpliktende melding, så tar vi kontakt med deg. Send oss en melding her.