Hopp til hovedinnhold

Forhåndspåmelding til konfirmasjon for medlemmer er åpen! Meld dere på her.

Navnefest

Humanistisk navnefest på Artilleriverkstedet i Horten


Lørdag 25. mars arrangerer Human-Etisk Forbund navnefestseremoni i Artilleriverkstedet i Horten for første gang. Artillerivekstedet er et helt nytt seremonilokale som er litt tøft og røft i utformingen, men er tilgjengelig for alle og har god plass til gjester og familie.

Navnefestansvarlig Wenche Gregersen og Liv Sigrun Holmberg er stolte av å kunne presentere et nytt tilbud til barn og familier i Horten som ønsker navnefest. Til nå har det vært navnefestseremonier på Sjømilitære Samfund for Hortens-folk, noe det også vil være senere i 2023.

Etterspørselen etter Humanistisk navnefest er økende i Vestfold, og med tre seremonidatoer i 2023 er det kapasitet til å feire et tretti-talls navnebarn i år i Hortens-området.

Stadig flere velger en seremoni på humanistisk grunnlag og uten religiøst innhold for å feire at et barn er født og har fått navn. Humanistisk navnefest er en vakker og glad feiring når et barn er kommet til verden. Seremonien omfatter tale for dagen, flere musikkinnslag og diktlesing. Tilbudet om Humanistisk navnefest er åpent for alle og det stilles ingen krav til medlemskap i Human-Etisk Forbund.

Klikk her for informasjon og påmelding