Hopp til hovedinnhold

Interessert i styreverv i Follo lokallag?

En ivrig hånd i været, utendørs i en menneskemengde

Årsmøtet i Follo lokallag holdes 13. februar 2024. Om du ønsker å stille til valg vil valgkomiteen i lokallaget gjerne høre fra deg.

I 2024 lanserer lokallaget mange nye aktiviteter i tillegg til de tradisjonelle, som er tilrettelegging av konfirmasjon og navnefest. «Humanistisk filmklubb Follo» er en av dem, en nyskapning med Drøbak kino som base. I 2024 er det meningen at vi skal ha medlemsaktiviteter i alle de seks Follo-kommunene.

Styret har ansvaret for å realisere aktivitetsplanene. Forhåpentlig fører satsingen til at vi rekrutterer nye frivillige. Til gjennomføring av konfirmasjoner og navnefester er det alltid behov for bistand. Et nettverk av frivillige er fundamentet i et levende lokallag.

Synes du dette lyder spennende? Da må du ta kontakt med valgkomiteen innen 10. januar 2024.

Som nytt medlem av styret blir du gradvis introdusert til hva vervet innebærer. Du trenger ikke være redd for at du vil få et omfattende eller krevende ansvar. Det kreves ikke erfaring fra tidligere styreverv. Vel så viktig er at du har pågangsmot og kommer til oss med nye perspektiver.

Lokallaget holder månedlige styremøter. Hvor mye arbeid du legger i vervet er opp til deg selv. Du blir kjent med andre humanister i regionen og får et sosialt nettverk. Målet er å skape «lokal tilstedeværelse» slik det beskrives i punkt 3. i Human-Etisk Forbunds Arbeidsprogram 2023-2030.

Vi sender delegater til Human-Etisk Forbunds årsmøte regionalt og forbundets landsmøte. I august 2023 deltok flere av styremedlemmene i den humanistiske verdenskongressen i København. Verdensomspennende samarbeid om å fremme verdiene våre, er viktigere enn noensinne.

Vil du ha mer informasjon om vervene, lokallaget eller sakene vi brenner for? Send en melding til gurilangmyr@hotmail.com, eller ta kontakt med Guri på telefon: 902 61 776.