Hopp til hovedinnhold

Forhåndspåmelding til konfirmasjon for medlemmer er åpen! Meld dere på her.

Human-Etisk Forbund har passert en ny milepæl

Møt medlem 150 000


Å melde seg inn i forbundet har vært i tankene i flere tiår, men nå som dattera i huset snart er klar for å meldes på til konfirmasjon, ble det innmelding i Human-Etisk Forbund på Kristin Granberg Kristoffersen fra Lillestrøm.

- Jeg konfirmerte meg humanistisk for 26 år siden, og jeg har etter det ofte tenkt på å melde meg inn, sier Kristin som ved å vente litt med å melde seg inn ble medlem nr. 150 000.

- Begge barna er døpt i kirka, og jeg ble gift i kirka, men det var mest på grunn av tradisjon. Helst ville jeg har humanistisk navnefest for begge ungene mine, men på den tiden måtte man bo i Oslo for å få det i Oslo rådhus, noe som var det største ønsket. 

# Konfirmantdatter fikk fart på innmelding

- Dattera mi har vært helt bevisst på å konfirmere seg humanistisk. Enten måtte det bli humanistisk, eller så blir det ingen konfirmasjon, forteller Kristin og gjør seg nå klar for at påmeldingen til humanistisk konfirmasjon for 2025 åpner den 27. mai for medlemmer

- Jeg var veldig fornøyd med det jeg lært selv da jeg konfirmerte meg humanistisk for 26 år siden. Jeg likte tankegangen og hvordan det ble gjennomført, så derfor var det veldig lett å støtte datteren i hennes valg.

# 50 % medlemsvekst på kort tid

Human-Etisk Forbund passerte 100 000 medlemmer i november 2020, noe som betyr at på bare litt over tre år har medlemsveksten vært på 50 %.
- Medlemsveksten gir oss mulighet til å utvide og styrke tilbudet vårt. Vi tror at tilhørighet i et verdifelleskap kan være enda viktigere for folk i urolige tider, slik vi nå erfarer i verden rundt oss, sier Trond Enger, generalsekretær i Human-Etisk Forbund.

Trond Enger, generalsekretær Human-Etisk Forbund


Medlemskap i Human-Etisk Forbund er gratis.