Hopp til hovedinnhold

Nytt styre i Oslo regionlag


På årsmøtet onsdag 23. mars ble det valgt nytt styre, med mange nye medlemmer.

Anette Honnstad (37) er ny nestleder. Hun er utdannet jurist, og har vært kursleder konfirmasjon i mange år og har vært medlem av valgkomiteen både i Oslo og nasjonalt. Emilie Hesselberg (28) er utdannet innen kommunikasjon, og har tidligere vært ansatt i kommunikasjonsavdelingen i forbundet. Haakon Gunleiksrud (26) er student ved NTNU, men flytter tilbake til Oslo om kort tid. Han har vært aktiv i Humanistisk Ungdom, blant annet som nestleder, er styremedlem i HEF Trøndelag regionlag og medlem av forbundets sentralstyre. Edvard Røssaak (28) studerer religionshistorie og har vært kursleder konfirmasjon i flere år.

Årsmøtet valgte også to varamedlemmer til styret. Rebecca Ponce studerer Religion og samfunn og har vært aktiv i Humanistisk Ungdom, blant annet som politisk nestleder. Anne Bugge er HR-rådgiver i Statped, har tidligere jobbet med konfirmasjon i HEF Bergen, og har vært leder av Aktivitetsutvalget i HEF Oslo de siste fire årene.

Styreleder Roar Johnsen, økonomileder Baard Thalberg og styremedlem Sigrid Strætkvern var ikke på valg i år.

Bildetekst: Fra venstre: Sigrid Strætkvern, Baard Thalberg, Anette Honnstad, Roar Johnsen, Anne Bugge og Edvard Røssaak. Foran: Emilie Hesselberg og Rebecca Ponce. Haakon Gunleiksrud var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Irene Kosberg Skagestad.