Hopp til hovedinnhold

08.02

Årsmøte

Årsmøte i Flekkefjord, Kvinesdal og Sirdal lokallag

Velkommen til årsmøte i Flekkefjord, Kvinesdal og Sirdal lokallag

  • Tor-Håkon Gabriel Håvardsen

    Tor-Håkon Gabriel Håvardsen, født på Hadseløya i 1986. Han var aktiv musiker på hardcore/punk- scenen i mange år som låtskriver og trommeslager i metalbandet Quiritatio. Turne?livet har brakt ham til Island, England, Skandinavia og Øst-Europa. I 2007 forandret alt seg da han gikk inn for en karriere i gravferdsbransjen. Etter tolv år i bransjen er han i dag daglig leder for en avdeling i et ærverdig begravelsesbyrå. Tor-Håkon er gift med Hilde Hveding Håvardsen. Sammen har de to barn, Edward og Emrik - og nyter livet med familien på Hadseløya.

Velkommen til årsmøte der også medlemmer fra Farsund, Lyngdal og Hægebostad er hjertelig velkomne! I tillegg til vanlige årsmøtesaker og valg vil vi få besøk via Teams av forfatter- og begravelses agent Tor-Håkon Gabriel Håvardsen. Tor-Håkon vil snakke om hva som skjer etter døden med utgangspunkt i boken sin "En seksti under"

Program:

Årsmøte kl 18:00-19:00

Foredrag kl 19:00

Fra boken:

Alle ender en dag en seksti under. Men hva skjer med den døde kroppen fra det øyeblikket vi dør til vi faktisk ligger i graven? Og hvordan er livet når du jobber med døden som yrke? Det høres kanskje deprimerende og forstyrrende ut å skulle lese om det. Men det er det ikke, tvert imot. Livet i begravelsesbyrået er ukonvensjonelt og til tider makabert, men døden er også livsviktig, og berører oss alle. Med sjarm, brutale detaljer, medmenneskelighet og fagkunnskap, gir Tor-Håkon Gabriel Håvardsen deg innblikk i gravferdsskikk og bisarre opplevelser, og svarene på spørsmål som: Hvilke tegn viser at man har blitt kvalt til døde? Hva skjer om du dør på ferie i syden? Hvordan ser et dødt menneske ut etter å ha ligget i havet? Hvordan steller man et dødt menneske, og hvordan i all verden rekonstruerer man et hode? Kan asken din skytes opp i verdensrommet? Har de som jobber med død som yrke noen hemmeligheter vi andre ikke vet om? Hva kan et lik fortelle oss? Hvilke hemmeligheter bærer det på? Og mange flere spørsmål du ikke ante at du hadde.

Med vennlig hilsen

Ramona Reiersen, leder Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Farsund, Lyngdal og Hægebostad lokallag