Hopp til hovedinnhold

07.02

Årsmøte

Årsmøte i Larvik og Sandefjord lokallag

Velkommen til årsmøte i Larvik- og Sandefjord lokallag.

Festiviteten Larvik
Storgata 33 , 3256 Larvik

  • Ivar Flaten

    Ivar Flaten er pensjonert prest fra Fjell menighet i Drammen, en menighet med svært mange innvandrere, og er særlig kjent for å fremme dialog mellom ulike grupper. Han er kjent for sitt engasjement i DOTL

Program for kvelden:

Kl. 19:00–19:50: Kan dialog og relasjoner fremme bedre forståelse og fred mellom ulike grupper?
I år er Ivar Flaten invitert som innleder til årsmøtet. Han er pensjonert prest fra Fjell menighet i Drammen, en menighet med svært mange innvandrere, og er særlig kjent for å fremme dialog mellom ulike grupper. Selv sier han: "Når det smeller i Ankara, rister det i Drammen! - Om den nødvendige dialogen, lærdommer og utfordringer". 

Han har arbeidet med dialog siden han kom til Drammen i 2006, og ble i 2022 tildelt Dialogprisen (STL), overrakt av HEFs egen Trond Enger.
Om kriterier for prisen heter det blant annet: Dialogprisen til STL (Samarbeidsrådet for tro og livssyn) deles annethvert år ut til en person eller organisasjon/institusjon som over tid har utmerket seg ved å arbeide for økt forståelse og respekt mellom ulike tro- og livssynssamfunn i Norge, og har gjennom dette arbeidet bidratt til å bryte ned fordommer og øke dialog, kontakt og samhandling mellom disse.  For den som vil lese mer om Ivar Flaten, kan det gjøres her:

Det vil bli tid til refleksjon og spørsmål etter foredraget. 

Kl. 20:00–ca 21:00: Årsmøte

Saker må være sendt til [email protected] innen fredag 13. januar 2023

Valg (aktuelle kandidater er forespurt, og alle har takket ja).

Enkel servering, samt kaffe /te. 

Med vennlig hilsen Truls M Eskelund, lokallagsleder