Hopp til hovedinnhold

01.10

Introduksjonskurs for nye frivillige

Kan du tenke deg å bli frivillig i Human-Etisk Forbund, eller lurer på hva det innebærer? Da bør du delta på dette kurset, hvor vi forteller alt du ønsker å vite før du bestemmer deg!

Human-Etisk Forbund
Brugata 19 , 0186 Oslo

Kurset arrangeres lørdag 1. oktober i Brugata 19, med start kl. 10.00. Vi holder på til ca. 14.30 og avslutter med pizza og uformell mingling for de som ønsker det. 

Dette er møtet som opprinnelig var lagt til 10. september, som ble flyttet fordi Oslo Pride arrangerer regnbuetog og solidaritetsmarkering samme dagen.

Instruktører er Anette Honstad og Haakon Gunleiksrud, som begge er frivillige i forbundet med lang erfaring. Kurset er gratis, men krever påmelding.

Programmet omfatter opplæring i det som alle frivillige må kjenne til, nemlig forbundets historie, vårt formål og hva humanisme er, samt litt om selve organisasjonen, livssynspolitikk, seremonier og andre aktiviteter. På slutten snakker vi konkret om hvilke oppgaver frivillige hjelper til med i Oslo, og du får treffe flere av utvalgslederne som det er aktuelt å jobbe sammen med.

Send inn påmeldingsskjemaet i dag! Påmeldingsfrist 28. september.