Hopp til hovedinnhold

14.04

HEF på Oslo Løpsfestival (8 løp)

Human-Etisk Forbund Oslo regionlag tilbyr for første gang deltakelse i Oslo Løpsfestival!

Oslo Løpsfestival er en løpefestival bestående av 8 forskjellige løp med fleksible løpeperioder! Vi stiller opp i HEF sine løpetrøyer/shorts/løpecaps og vi har mulighet for å stille 1-2- 3 trippellag avhengig av interessen! Det vil si at vi tar sikte på å bli 3-6 eller 9 personer.

Dette er for løpere som kan og vil delta på spennende løp rundt om i Oslo og vi forsøker gjøre noe ekstra sosialt ut av det ved enkelte anledninger. Bjørn Torjus, frivillig i Aktivitetsutvalget, har deltatt to år på rad og kjenner konseptet godt. Derfor er det bare å spørre han om det er noe du lurer på.

NB: Man må ikke løpe samtidig med de andre på laget og kan løpe når som helst i perioden, men det kommer til å bli skrevet inn forslag til tider man kan løpe sammen og som hovedregel er det også verdt å merke seg tidspunktet med siste dag kl. 12.00 for hver av løpene, da er det nemlig en fellesstart som arrangøren sørger for!

Men det er mulig å løpe når som helst i periodene. I dette eventet på Facebook kommer det informasjon, invitasjoner og annet relatert til løpene!

Løpsfestivalen har egen nettside: https://oslolopsfestival.no/ og det kommer mer info nærmere også på deres Facebook side: https://www.facebook.com/lopsfestival/

Se mindre