Hopp til hovedinnhold

24.11

Forfattermøte

Boksamtale: Ingen er så trygg i fare

Aslaug Olette Klausen har skrevet bok om et vanskelig tema. Mange barn vokser opp i religiøse hjem, i vissheten om at Gud er god og at troen deres er sterk nok. For noen oppleves det som en trygghet. For andre er det samme budskapet farlig: For hva om du ikke tror nok eller er syndig, og står i fare for å bli dømt til et etterliv i evig fortapelse?

Mange av menneskene Aslaug Olette Klausen har møtt i arbeidet med boken forteller om vanskelige liv i kjølvannet av barnetro. Klausen undersøker synd- og helveteslærens plass i såkalt vanlig kristentro. Hvordan påvirker den barn? Og har barn reell trosfrihet? Mange av menneskene Aslaug Olette Klausen har møtt i arbeidet med boken forteller om vanskelige liv i kjølvannet av barnetro. Klausen undersøker synd- og helveteslærens plass i såkalt vanlig kristentro. Hvordan påvirker den barn? Og har barn reell trosfrihet?

Aslaug forteller om arbeidet med boken og vi åpner for spørsmål og samtale rundt temaet.

Velkommen til lunsjsamtale om boken "Ingen er så trygg i fare" 24. november kl 11:30 i Human-Etisk Forbunds kontorer, Teaterplassen 3, Arendal

Arrangementet er gratis. Alle hjertelig velkomne