Hopp til hovedinnhold

14.05

Bli med og sette byen i bevegelse!

Holmenkollstafetten med Human-Etisk Forbund

I anledning Holmenkollstafetten 14. mai inviterer Aktivitetsutvalget til en helg med fart og glede på menyen.

Norges største idrettsarrangement går av stabelen igjen på vanlig vis, og tradisjon tro stiller vi med et lag i regi av Human-Etisk Forbund. Vi løper stafetten sammen på lørdagen, og søndagen trekker vi et lettelsens sukk og feirer overstått løp over en felles middag, og nyter rokokko-estetikk med Det Norske Teatrets sprudlende fremvisning av Arne Lygres kritikerroste “Tid for glede”.

Om du kun har anledning til å bli med på selve stafetten lørdagen er det selvsagt i orden. Om du er blant veteranløperne våre eller nybegynner, er du like velkommen, vi gleder oss til en helg med sprekt og sosialt humanistisk samvær. 

# Praktisk informasjon

Årets dato er lørdag 14. mai, og vi stiller i en av de avsluttende oppsettene (mellom 16.30-17.15). Vi kommer tilbake til eksakt tid. Det er 15 ulike etapper av ulik lengde og kupering å velge mellom, så fortell oss hvilken etappe som frister for din del i påmeldingsskjemaet under. Vi møtes i Stensparken i forkant av vår starttid for lett oppvarming og samvær. Der blir det utdeling av trøyer og nyinnkjøpte løpeshorts med HEF-logo og vi stiller med litt påfyll av snacks/frukt og drikke.

Her finner du løypekart

Søndagen møtes vi i foajeen til Det Norske Teatret senest kl. 15.40. Stykket spilles på Hovedscenen kl. 16, og etter forestilling nyter vi et måltid i strøket.   

Forbundet spanderer helgen på påmeldte, men det er viktig at du gir oss beskjed om du skulle bli forhindret fra å delta.  

Bli med på å sette byen i bevegelse, bli med oss på stafett!     

# Kontaktpersoner

Sanna Bjerketvedt, 91138786, SannaMaureen.Bjerket@hef.no

Bjørn Torjus, 94430001, ositonorway@gmail.com


Vi ser også etter noen frivillige! har du lyst til å bistå oss med litt praktisk under stafetten, hvor det selvsagt blir anledning til å bli med på teaterforestillingen søndagen, da hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med enten Bjørn Torjus eller Sanna om koordinering

Interessert i flere liknende arrangement fra Human-Etisk Forbund fremover? Vi kommer til å delta på flere løp gjennom året, inkludert DHL-stafetten, Nightrun og Winterrun, så følg oss gjerne fremover for flere spor av løpende humanister!