Hopp til hovedinnhold

28.09

Minne- og håpsseremoni

Har du mistet noen? Sorg tar tid. Vi kan ha behov for å minnes våre kjære lenge etter at den mest akutte sorgfasen har lagt seg. Human-Etisk Forbund inviterer deg som har mistet noen til en minne- og håpsseremoni. En felles stund for følelser og tanker om sorg, for minner og for å se framover.

Humanismens hus
Møllegaten 12 , 3111 Tønsberg

  • Geir Moe

    Seremonileder Geir Moe hjelper pårørende gjennom den sårbare tiden etter et dødsfall. I minne- og håpsseremonien vil Geir snakke om hvordan vi kan finne håp i sorgen etter å ha mistet noen.

  • Dagfinn Ullestad

    Livsveileder Dagfinn Ullestad er del av vårt humanistiske samtaletilbud for deg som har behov for å snakke med noen. Dagfinn vil være tilgjengelig for en prat før og etter seremonien, eller du kan avtale en samtale ved et senere tidspunkt.

Som livssynssamfunn ønsker vi å skape rom for å samles om sorgen og minnene, men også rom for fremtidshåpet. Seremonien er for deg som mistet noen i år, i fjor, eller kanskje for flere år siden. Selv om det har gått en stund, kan det være godt å kjenne at man ikke er alene og få støtte til å leve videre med minnene av de vi er glade i.

Seremonien vil ledes av Geir Moe, som er seremonileder for humanistisk gravferd. Livsveileder Dagfinn Ullestad vil også si noen ord, og det blir musikalske innslag ved Jan-Tore Saltnes. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle