Hopp til hovedinnhold

11.04

Unik natur og kultur

Papua Ny-Guinea

Seniorgruppen inviterer til møte torsdag 11.april klokken 11:00 i Human-Etisk Forbund sine lokaler i Christian Michelsens gate 4. Denne gangen inviterer vi dere med på en reise til det eksotiske landet Papua Ny-Guinea, og vi er så heldige som får med oss Jan Hasselberg som reiseleder. Bli med på dette spennende foredraget, om et land de fleste av oss ikke kjenner så godt fra før av.

Christian Michelsens gate 4
5012 Bergen

Paradisfugler og koraller, regnskogskledte fjell og enorme elvesletter, og et folk med fargesprakende tradisjoner. Jeg skal fortelle litt om hvordan jeg havnet der, og hvorfor jeg har reist tilbake igjen og igjen. Mest om folket og naturen, og mest om det som er flott og spennende, men også litt om det man strir med. Papua Ny-Guinea er et utviklingsland, der kontrasten og balansen mellom det tradisjonelle og moderne er en stadig utfordring. Det blir mange bilder, og litt musikk og feststemning.

Seniorgruppen i Bergen arrangerer møter fast annenhver torsdag. Møtene er åpne for alle, uansett om de er medlemmer i Human-Etisk Forbund eller ikke. Alle møtene finner sted i Human-Etisk Forbund sine lokaler i Christian Michelsens gate 4, og varer fra 11:00 til 13:00.