Hopp til hovedinnhold

18.10

Snu motgang til medgang – foredrag med Marius Løken

Aktivitetsutvalget til Human-Etisk Forbund Hordaland ønsker alle interesserte til dette spennende foredraget, i Knarvik.

En natt i oktober for 11 år siden fikk Marius snudd opp ned på hele tilværelsen sin. En av hans beste venner gikk inn i en akutt psykose og gikk til angrep på han og en kompis med kniv. Vennen hans Andreas ble drept, mens han selv kom seg unna etter sin livs slåsskamp, med 20 knivstikk, 11 dager i koma og 3 operasjoner. Da han våknet opp på Ullevål sykehus kunne han lese i avisene om det som var blitt kjent som "Halloween-Drapet". Gjennom sin kamp for å komme seg tilbake til samfunnet og hverdagen, har Marius lært noen gode strategier og virkemidler som ble viktig for han.

Marius har skrevet bok om det han har vært gjennom, holdt en rekke foredrag og er for tiden aktuell i Viaplay serien "Fryktens øyeblikk" Med mye humor og selvironi ønsker han å ta oss gjennom dette alvorlige tema, og gi andre redskaper til hvordan stå i og komme seg gjennom tøffe situasjoner. Viktigheten av å snakke om psykisk helse. Det blir foredrag og mulighet til å stille spørsmål.

Foredraget et gratis og åpent for alle.

Vi håper dere vil komme!

Strilabiblioteket, Knarvik
Kvernhusmyrane 29 , 5914 Isdalstø