Hopp til hovedinnhold

15.12

Trial by trolley med Kristian Bjørkelo

Spill og etikk

Human-Etisk Forbund inviterer til spillkveld torsdag 15. desember fra 17:00 til 20:00 i våre lokaler i Christian Michelsens gate 4. Her får vi besøk av formidler Kristian A. Bjørkelo, som har en doktorgrad på grenseoppdraging og grenseoverskriding i lek og spill. Spillet for kvelden er Trial by Trolley. Grunnet begrenset med plasser ber vi all som ønsker å delta om å melde seg på. Påmeldingslinken finner du nederst på siden. Det er gratis å være med, og arrangementet er åpent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Christian Michelsens gate 4, 4.etasje
5012 Bergen

Lek og spilt er først og fremst kjempegøy, men det er også en god måte å ta opp vanskelige tema og etiske problemstillinger. Innenfor rammene av lek og spill kan vi skape et trygt rom der konvensjoner utfordres og der det åpnes for å tenke nytt. Det er dette som er målet når Kristian A. Bjørkelo inviterer til første møte i en serie av møter der kort-, brett- og rollespill brukes som verktøy til å sette søkelys på etikk, eksistensialisme og humanisme.

Først ut er Trial by Trolley, som er en humoristisk festvri på det tradisjonelle Trolleyproblem – hvem vil du ofre når trikken kommer kjørende? Kan du argumentere for din posisjon, uansett hvor absurd den måtte være? Her blir det rom og tid for prat og sosialisering.

På grunn av få plasser har vi lagt opp til at de som ønsker å delta må melde seg på, og det vil være en venteliste dersom det blir for mange påmeldte. Dette er for å sikre en best mulig spillopplevelse. Påmelding kan du gjøre her: https://forms.office.com/r/zC3XakNQJi

Har du noen spørsmål om arrangementet kan du ta kontakt med koordinator for Aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland, Christian Lomsdalen, på e-post: christian.lomsdalen@human.no.