Hopp til hovedinnhold

29.09

Sytreff med HEF!

Human-Etisk Forbund inviterer til sytreff i våre lokaler i Bergen sentrum!

Human-Etisk Forbund, Bergen
Chr. Michelsens gate 4. 4. et.

Dette er først og fremst et sosialt treff hvor syere av alle slag og alle nivå inviteres til å ta med maskiner og annet utstyr for å sy sammen ei hel helg. Vi ønsker å sette søkelys på bærekraft og gjenbruk, så vi setter stor pris på om alle gjester legger seg i selen for å finne klesplagg man kan sy om, eller bruker stoff man har kjøpt eller fått brukt, som gjerne har hatt en annen funksjon tidligere. Vi ønsker også om noen som kan bidra med kunnskap om miljøvennlige stoffer, eller som kan stille med gjenbruksmaterialer og liknende.

tillegg kommer Hege Tiller for å snakke, vise, inspirere og influere. Hun skriver dette om seg selv:
Jeg har sydd hele livet, og har gått på kjole og drakt på Yrkesskolen i Bergen for en del år siden - Gleder meg til å vise frem og kanskje inspirer nye syere - det er vanvittig tilfredsstillende å lage nye brukbare plagg av tekstiler som ellers støver bort eller ikke er i bruk. Du finner henne på instagram på @commebytiller.

Human-Etisk Forbund stiller med lunsj lørdag og søndag, samt kaffe og te gjennom helgen. Om vi ønsker det kan vi bestille oss middag til lokalene, som den enkelte betaler selv. Gi gjerne beskjed om du har allergier og/eller preferanser vi bør ta hensyn til ved innkjøp av mat.

Påmelding koster 50 kroner for hele helgen, og man anses påmeldt når man har vippset beløpet til Camilla Constanse Strøm-Andresen på tlf. 97965083.

Fredag kl. 18 møtes vi i lokalene og rigger til maskiner og annet utstyr slik at det blir klart til sying lørdag morgen.
Lørdag åpner dørene kl. 10, og vi blir så lenge vi har lyst.
Søndag starter vi kl. 10 og er ferdig kl. 16.

Pakkeliste:
Symaskin(er)
Trå
Kniv/saks
Stoff
Mønster
Skjærematte (vi kan lage til flere bord som vi legger flere matter på, slik at vi får noen store klippebord)
Strykejern (alle må ikke ha, vi kan nok sikkert dele litt på)
Egen kopp for kaffe/te, slik at vi slipper engangsbruk. Vannflaske eller annen drikke. Det er kjøleskap for oppbevaring av mat og drikke.

Vi gleder oss!