Tang og tare – fra hav til tallerken
Bli med foreningen Jærsoppen på en smaksrik opplevelse der vi utforsker tang og tare som matressurser!

Vi starter med smaksprøver av ulike typer tørket tang og tare, før vi sammen lager to enkle retter på stormkjøkken: en varmende suppe og en rett med stekt tang.
Underveis går Jærsoppen gjennom de vanligste sortene du finner langs kysten, og vi plukker litt fersk tang både til matlaging og til å ta med hjem.
Vi avslutter med en prat om hvordan du kan bruke tang og tare i hverdagsmaten din.
Dette er lurt å ha med:
- Støvler og brodder (ev. vadestøvler)
- Saks, nett/vaskepose
- Klær etter vær
- Asjett og bestikk pluss egen drikke
Parkering og oppmøte ved Kyrkjevollen skole. Derfra spaserer vi sammen ned til sjøen (5-10 minutter).
NB! Det er kun 15 plasser til denne turen! Meld deg på her.
Vi gleder oss!
Vennlig hilsen,
Human-Etisk Forbund, Sandnes & Gjesdal lokallag