Hopp til hovedinnhold

28.10

Gratis konsert med Sebastian Zalo og Gus Polden

Demokrati- en selvfølge? Velkommen til en spennende kveld med god musikk, sprek underholdning og viktige tema til ettertanke.

 • Sebastian Zalo

  Den 23 år gamle Hortensgutten Sebastian Zalo er godt i gang med å sette sitt preg på det Norske musikklandskapet. Han har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, noe som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som by:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Forårets meritter ble konkludert i nominasjoner som «Årets Nykommer» på «P3 Gull» og «Årets Gjennombrudd» på «Spellemann». Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise.

 • Gus Polden

  25 år gamle Gus Polden fra Nøtterøy har de siste årene vist seg som en svært dyktig låtskriver og multi-instrumentalist, etter å ha skrevet og laget musikk med andre artister. Han debuterte som soloartist høsten 2021, og har så langt gitt ut EP´en «Tidlig forhold».

 • Hallvard Dyrnes

  Hallvard Dyrnes er uten tvil en av våre kommende stand-up stjerner. Han er en ung komiker og improvisatør, og i 2017 vant han prisen for «Årets Nykommer» under Humorfest i Bergen. Han er også fast inventar i forestillingen «Improvors» som vant Humorprisen 2018 for «Årets Sceneshow Indie». Stilen hans er veldig rar og veldig morsom, der punchene er solide og kommer tett.

Mange steder i verden ser vi at respekten for demokrati og menneskerettigheter er på vei ned.  Valget i USA, situasjonen i Polen og Ungarn og Russlands angrep på Ukraina er alle skremmende eksempler på dette. Hva kan vi gjøre med dette? 

Christian Lomsdalen, styreleder i Human-Etisk Forbund, kommer for å snakke om hvordan HEF med sin medlemsmasse kan holde trykket oppe både nasjonalt og internasjonalt ved å ikke ta demokrati og menneskerettigheter som en selvfølge. 

Dette er en medlemskveld spesielt for deg mellom 18-35 år. Vi har valgt ut musikere og underholdning som vi håper appellerer til våre yngre medlemmer, men selvfølgelig er alle velkomne uansett alder. Det er også lov til å ta med en gjest eller to!

Program for kvelden:

 • Christian Lomsdalen holder innlegg

 • Hallvard Dyrnes er konferansier og holder egen stand-up-innslag

 • Musikkunderholdning ved Sebastian Zalo og Gus Polden

 • Susanne Lykke med band vil være "husband"

Sebastian Zalo og Gus Polden har et helt unikt samarbeid. De er ikke bare gode venner, de har også en vanvittig musikalsk kjemi. De siste årene har de skrevet utallige låter og herjet scener sammen. Og det er på scenen Sebastian Zalo og Gus Polden liker seg best, med en magnetisk scenetilværelse trekker de publikum inn i sitt univers.

Hallvard Dyrnes er uten tvil en av våre kommende stand-up stjerner. Han er en ung komiker og improvisatør, og i 2017 vant han prisen for «Årets Nykommer» under Humorfest i Bergen.

18 års grense. Trykk her for påmelding (påmeldingsskjema)

Arrangør: Human-Etisk Forbund, Larvik- og Sandefjord lokallag