Hopp til hovedinnhold

18.10

Samtaleserien "En verden i endring. Hva gjør vi nå?"

Vippepunktet med Dag O. Hessen

"Med den kunnskap vi har nå er det åpenbart at vi som mennesker må bli med på endringer som gjør at våre etterkommere (dine barn, faktisk), får et liv like godt som du har hatt. Vi kan ikke lenger trekke stigen opp etter oss, nå er det tid for handling", Dag O. Hessen

Humanismens hus
Møllegaten 12 , 3111 Tønsberg

  • Dag O. Hessen

    Dag Olav Hessen (født 6. juli 1956) er en norsk biolog og professor ved Universitetet i Oslo. Han er mest kjent for sin forskning innen vann, økologi og evolusjon, samt sitt engasjement i krysningsfeltet mellom biologi, miljø og filosofi. Han har siden 2018 ledet det tverrfaglige forskningssenteret Centre of Biogeochemistry in the Anthropocene (CBA) ved Universitetet i Oslo, et senter som forsker på klimasystemer, tilbakekoblinger og karbonsyklus.

  • Marte Spurkland

    Marte Spurkland (født 1977) er en norsk journalist, sakprosaforfatter og programleder. Spurkland er ansatt som ny redaktør for medlemsbladet til Human-Etisk Forbund, "H" Hun har arbeidet som journalist og programleder i NRK, Dagens Næringsliv, VG, TV 2 og Aftenposten.

Velkommen til en samtaleserie om grunnleggende endringer av miljø, natur, klima og algoritmer, og hva det betyr for oss.

Førstemann ut som vil si noe om dette er Dag O. Hessen som vil forklare "Vippepunktet" i samtale med Marte Spurkland.

Arrangementet er gratis og åpent for alle