Hopp til hovedinnhold

Forhåndspåmelding til konfirmasjon for medlemmer er åpen! Meld dere på her.

Hjelp oss med å arrangere navnefest!

Vil du hjelpe oss med å lage vakre og minneverdige seremonier for å feire en ny, liten verdensborger? Da er du hjertelig velkommen til å melde deg som frivillig!

Ta kontakt:

# Hva er en humanistisk navnefest?

Humanistisk navnefest er en høytidelig og flott måte å ønske et barn velkommen til verden på – og feire at barnet har fått et navn.

Les mer om humanistisk navnefest

# Hva gjør en frivillig som jobber med navnefest?

La oss vise deg!

Vår fantastiske Mariann Buås-Hansen jobber som frivillig på navnefest og forteller hva hun liker aller best:

# Noe for deg?

Å være frivillig på navnefest passer godt for deg som:

Det er lokallagene våre som arrangerer seremoniene, og vi trenger engasjerte frivillige som kan hjelpe til å skape en vakker ramme rundt et av livets store øyeblikk.

Alle som melder seg som frivillige får praktisk opplæring av oss. Dersom du ønsker det, er det mulig å ta på seg mer ansvar etter hvert som du lærer mer om arbeidet.

# Derfor valgte Linda å bli frivillig

# – Sitter igjen med et smil om munnen

Linda Dahle er leder for navnefestutvalget i Trondheim. Hun ble med som frivillig etter å selv ha deltatt i navnefest.

– Etter at vi hadde navnefest for den første sønnen vår, fikk jeg spørsmål i etterkant om jeg ville være med og arrangere navnefester i Trondheim, forteller Linda og fortsetter:

– Det ville jeg selvfølgelig! Jeg hadde jo sett hvilken fin feiring navnefest er, og ønsket å bidra til at flere skulle få muligheten til en slik feiring.

Hun forteller at de frivillige som arrangerer navnefestene, har det veldig trivelig i lag. Men det aller beste er selve seremonien:

– Det er høydepunktet! De nydelige ungene, festkledde og trivelige familier og gjester, stemningsfull musikk og høytidelig stemning. Etter en seremonidag sitter jeg igjen med et smil om munnen og en skikkelig godfølelse!