Hopp til hovedinnhold

Forhåndspåmelding til konfirmasjon for medlemmer er åpen! Meld dere på her.

Bli medlem

Vi er verdens største humanistiske livssynssamfunn – medlemskap er helt gratis.

Meld deg inn på 1 minutt her:

Som medlem sier du

Møt noen av våre støttespillere

 • Dag Hessen

  Professor i biologi

  Human-Etisk Forbund står for rasjonell og kritisk tankegang som er viktigere enn noen gang. De står for en tro på mennesket, og mennesket som moralsk aktør – altså en human etikk.

 • Selda Ekiz

  Programleder og vitenskapsformidler

  Bare gjennom en åpen vitenskapelig holdning kan vi håpe å finne ut litt av den fantastiske virkeligheten som omgir oss. Det er også det beste utgangspunktet for et livssyn som handlet om livet her og nå.

 • Wasim Zahid

  Lege, forsker og forfatter

  Jeg støtter Human-Etisk Forbund fordi de står for religionsfrihet, medmenneskelighet, individets styrke og ukrenkelighet.

Hvorfor bli medlem?

Spørsmål og svar om medlemskap

 • Nei, medlemskap og medlemsfordeler i Human-Etisk Forbund forutsetter at du ikke er medlem i andre tros-eller livssynssamfunn.

 • Det er selvfølgelig veldig synd å høre.

  Finn info om hvordan du melder deg ut av Human-Etisk Forbund her.

 • Nei, men du kan registrere ditt barn som tilhørig.

  NB: Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer med skjemaet for å registrere barn som tilhørende. Vi jobber hardt med å utvikle et nytt skjema for registrering, men i mellomtiden oppfordrer vi deg til å kontakte oss på human@human.no for å melde inn ditt ønske om registrering. Vi beklager ulempen dette medfører og setter pris på din forståelse mens vi jobber med å løse problemet.