Hopp til hovedinnhold

Digitale kurs – etikk

Eksempel på en kurskveld via teams med etikk som tema.

Detaljer

  • 📖
  • 🕙
    2 timer
  • 1-25 deltakere

# Forberedelse

Du må på forhånd lese gjennom alle øvelsene som er foreslått i konf-ressurs. Der er de beskrevet slik de gjennomføres på en vanlig kurskveld. Etter du har lest gjennom øvelsene, kan du lese i tabellen under hvordan de kan tilpasses til et digitalt kurs.

Du må teste på forhånd at du får til å logge deg på teams med din bruker, og se om du kan teste ulike funksjoner der på forhånd. Det kan du f.eks. gjøre ved å ha et teamsmøte med en annen kursleder.

Du må sende en invitasjon til møtet på teams til konfirmantene, og forklare kort hva de skal gjøre. Det kan være greit å forklare rammene for kvelden og kanskje hva som skal skje.

Du må ha forberedt konfirmantene hvis det er noe utstyr de behøver å ha klart når kvelden starter, som penn og papir eller Tenk på det!-boka.

# Slik gjør du

Les gjennom øvelsene slik de står beskrevet her i konf-ressurs først. Du kan deretter bruke tilpasningen av øvelsene slik de står i tabellen under, eller bruke forslagene som utgangspunkt for hvordan du velger å løse dette i ditt kurs.

Sjøl om det kan være utfordrende, er det nok ekstra viktig å få til litt lek og moro på en digital kurskveld. Forsøk å krydre denne kvelden med noen digitale energizere. Disse er ikke lagt inn i planen under, du velg de du liker best, og sprer dem utover økta.

Kursplan

  • Pause – 15 min.