Hopp til hovedinnhold

Hjemreisedag: Avrunding og oppsummering

Detaljer

  • 🕙
    2 timer
  • 5-25+ deltakere

Dette forslaget er satt opp utfra et rigg med tre hele dager i midten av leiren, og hvor ankomstdagen er satt av til bli kjent-opplegg, og avreisedagen er satt av til oppsummering og avslutning. I dette rigget er det gjerne tre timer kurstid i gruppa på de hele dagene, da resten av dagen er fylt opp med seminarer og kreative verksteder. Dette kan variere, dersom det er et annet oppsett på leiren.

Det vil variere fra leir til leir hva dere bruker hjemreisedagen til. Noen har lagt opp til å bruke også denne tida på kjernetemaene. Andre driver først og fremst med evaluering og oppsummering.

(se også teksten «Morsomme ting å gjøre på konfirmasjonsleir», for hva annet en leirdag kan bestå av)

Her følger noen forslag til hva du kan bruke avreisedagen til:

  • Ta en runde hvor alle får si hva de syns om kurset; hva syns de var bra? Hva kunne vært bedre? Hva har de lært? Hva var aller morsomst?
  • Er det noe dere ikke har fått behandla nok? Du kan ha satt av tid på denne dagen til å ta igjen det.
  • Du er også greit å bruke denne mye av kurstida denne dagen på hyggelige og koselige aktiviteter uten all verdens faglig innhold (denne dagen skal dere uansett «gå inn for landing», så ikke propp denne tida full av faglig stoff. Husk at de også er slitne og at de har fått nye venner de trenger å si ha det til