Hopp til hovedinnhold

Individuell navnefest

Tidligere har det vært slik at man har måttet velge en navnefest på en fastsatt dato, dersom man ønsket navnefest. Om man ønsket en annen dato eller ikke hadde en oppsatt seremoni i nærheten, kunne det være vanskelig å velge navnefest.

Individuell navnefest er løsningen.

Dette er individuell navnefest

Både den vanlige navnefestseremonien vår og individuell navnefest er en varm og vakker velkomst til verden. Vi markerer at et barn er født, har fått et navn og blir en del av samfunnet vårt.

Forskjellen er at ved individuell navnefest, velger du tid og sted selv. Sammen med deg planlegger og gjennomfører vår seremonileder en navnefest for ditt barn. Hovedinnholdet er en tale til navnebarnet og fremmøtte gjester og overrekkelse av navnetavle. Det vil bli en privat, men høytidelig seremoni sammen med familie og venner.

I motsetning til den vanlige navnefesten, vil dette ikke være en gruppeseremoni. Det betyr at det ikke er andre navnebarn på seremonien.

Er du nysgjerrig på dette tilbudet? Send oss en epost på [email protected].

Obs: Nordland regionlag tilbyr individuelle humanistiske navnefester i hele Nordland, med unntak av Bodø kommune og Rana kommune der det kun tilbys ordinære gruppeseremonier.