Hopp til hovedinnhold

Forhåndspåmelding til konfirmasjon for medlemmer er åpen! Meld dere på her.

HUM-koret, Oslo Humanistkor

Vårt meritterte kor formidler forbundets verdier og livssyn blant annet på seremoniene våre, og gir kormedlemmene et inspirerende musikkmiljø.

Å synge på humanistiske seremonier er både en givende og sosial måte å være frivillig.

HUM-koret, Oslo Humanistkor, er et svært aktivt blandakor med rundt 50 medlemmer. Korets kjernevirksomhet er å synge på humanistiske seremonier, minst seks helger hvert år. Koret mestrer mange ulike musikalske stilarter og har, i tillegg til å synge på seremonier, vektlagt musikalsk utvikling og formidling av humanistiske verdier gjennom flere ulike aktiviteter. Dette er eksempelvis deltakelse i konkurranser, seminar med stemmepedagoger, konserter med etablerte musikere, og andre prosjekter av varierende omfang.

Repertoaret spenner fra tradisjonsmusikk til populærmusikk, med unntak av religiøse sanger. Koret investerer jevnlig i både ny musikk og egne arrangementer av yngre, aktuelle musikere. Vi ønsker spesielt å jobbe frem et repertoar med aktuelle temaer som opptar dagens unge, eksempelvis miljø, legning, ytringsfrihet, o.a.

# Bli med!

Vi tar imot nye sangere mellom 20 og 50 år. Øvelsene er på OsloMet hver tirsdag kl. 19.00 – 21.30 og for nye sangere praktiseres opptaksprøve for å plassering i rett stemmegruppe. Les mer om på https://hum.no eller send en e-post til syng@hum.no