Hopp til hovedinnhold

Leirkurs i Nordland

Leirkurs er et flott kursalternativ for ungdom som ikke har ordinært kurs på sitt hjemsted eller som ønsker å møte ungdom med som deler samme interesse og ønske om å bli kjent med flere.

Leirkurset finner sted på Sjunkhatten leirskole. Leirskolen ligger i Nordland fylke, i randsonen til Sjunkhatten nasjonalpark. Beliggenheten er sørvendt i nydelige omgivelser oppe i Vatnlia ovenfor Vatnvatnet, rundt 2,2 mil på god vei fra Bodø sentrum. Det blir fem kursdager og fire overnattinger. Leiren samler ungdom fra hele Nordland.

Kurstilbud

Kurset har like mange kurstimer som ordinære kveldskurs, men vil foregå over færre dager, med overnatting og flere aktiviteter både ute og inne.

Vi inviterer ungdom fra Nordland, fra ettermiddag fredag 22. mars til ettermiddag tirsdag 26. mars 2024. Vi har erfarne leirsjefer, nattevakter, mye moro og selvfølgelig nulltoleranse for rusmidler. Leirkurset er fylt av morsomme og lærerike opplevelser og aktiviteter.

Seremonien

Kurset avsluttes med ordinær seremoni på din hjemplass, ev. annen seremoni etter avtale. I påmeldingsskjemaet (i notatfeltet) må du skrive hvor og hvilken seremoni du ønsker å delta på.

Påmelding

Påskekurset er forbeholdt ungdom som bor langt unna de ordinære kursstedene eller som av ulike årsaker ikke kan delta på ukentlige kurskvelder på sitt hjemsted.

Vi må ta forbehold om nok aktuelle deltakere for gjennomføring av kurset. Dersom for få konfirmanter melder seg på, kan det ikke gjennomføres. Vi tilbyr i så tilfelle disse ungdommene deltakelse på ordinært kurs på sin hjemplass, ev. brevkurs. Den overskytende kursavgiften refunderes i slike tilfeller.

Kursavgift

Kursavgiften dekker konfirmasjonskurset, kursmateriell, seremoni, mat, transport fra flyplass/busstasjon i Bodø. I tillegg til kursavgiften må du selv bestille og betale reise mellom ditt hjemsted og Bodø.

Vi gjør oppmerksom på at det er obligatorisk informasjonsmøte for foresatte og konfirmanter før leiren.

Vil du fortsette med eller endre din påmelding?

Informasjonskatalog