Hopp til hovedinnhold

Leirkurs for konfirmanter i Oslo, Akershus og Østfold

Leir er et flott kursalternativ for konfirmanter som ønsker et intensivt kurs med ekstra fokus på det sosiale, med mange varierte fritidsaktiviteter.

Både Oslo, Akershus og Østfold tilbyr leir som et alternativ til vanlig kveldskurs. Et leirkurs går over færre dager enn et ordinært kveldskurs, men sammenlagt er det like mange kurstimer.

Leirkursene finner sted på ulike leirsteder med tre til fire kursdager med overnatting. Flere av leirene samler ungdom fra både Oslo, Akershus og Østfold. Konfirmantene blir fraktet med felles buss til leirstedet.

Med på leiren er det som regel en leirsjef, en nestleder, kursledere, aktivitetsledere og nattevakter. Alle våre frivillige er erfarne innen konfirmasjonsundervisning fra før, og sørger for at leiren er et trygt og godt sted å være for alle konfirmanter. Alle våre frivillige har gyldig politiattest. Flere har også HLR- og livredningskurs.

Våre leirsteder er tilpasset konfirmasjonsleir og foregår på folkehøyskoler, leirsteder og lignende. I 2024 arrangerer vi konfirmasjonsleir på følgende steder og tidsrom:

22.- 26. mars

8.- 12.mai

31. juli- 4. august

2.- 6 .august

En typisk leirdag vil se slik ut:

Konfirmantene deltar på kursopplegg i sin påmeldte gruppe. Romfordeling blir inndelt etter kjønn og gruppevis. Det er som regel sengeplasser for 2-8 på et rom.

Dere vil i forkant av leiren motta informasjon om deres leir av leirsjef. Her vil dere få informasjon om oppmøte for avreise med felles buss, hva som skal pakkes, hvor dere kan gi informasjon om eventuelle allergier, kostholdpreferanser og annen relevant informasjon dere måtte trenge. Det er vanlig at det blir avholdt et informasjonsmøte før leiren der både de foresatte og konfirmantene skal være til stede.

Ta kontakt med ditt regionkontor om du har flere spørsmål vedrørende konfirmasjonsleir.

Vil du fortsette med eller endre din påmelding?

Informasjonskatalog