Hopp til hovedinnhold

Dette bør du vite før påmelding til humanistisk konfirmasjon

Påmelding til humanistisk konfirmasjon er i gang! Dette bør du gjøre for å få en så rask og god påmelding som mulig.

# Påmeldingsdagen

Påmeldingen åpner kl. 09.00

# Før påmeldingen starter

Kl. 08.00, før påmeldingen starter, vil du bli plassert i et venterom hvis du klikker deg videre til påmeldingssiden fra våre konfirmasjonssider.

# Påmelding starter

Når påmeldingen åpner kl. 09.00, plasseres du i en kø til påmeldingsskjema om du er du inne på påmeldingssiden. Du tildeles en tilfeldig plass i køen, uavhengig av når du kom inn på siden. Når det er din tur sendes du rett inn i påmeldingsskjemaet.

# Slik unngår du teknisk krøll

# Husk å ha lyden på

Det kommer nemlig et lydvarsel når det er din tur.

# Vær forberedt til påmeldingen

Sørg for at du har klart:

# Slik finner du riktig kurs under påmelding

Under påmelding kommer du til en oversikt hvor kurs og tilhørende seremoni ser slik ut:

Kurs og seremoni hører sammen og må velges i kombinasjon. Tenk derfor godt gjennom om både kurs- og seremonitidspunkt passer for dere.

Hver kombinasjon har en kurskode, for eksempel AGGR21. Denne koden forteller hvilket kurs dere melder dere på. Tenk derfor godt gjennom om både kurs- og seremonitidspunkt passer for dere. Sjekk kurskoden for å være sikker på at dere velger riktig kurs, for eksempel om konfirmanten ønsker å gå på samme kurs som en venn.

Husk at du kun kan melde på konfirmanter du selv er foresatt for.

# Hvorfor må jeg vente i kø?

Kort forklart: fordi veldig mange skal melde seg på akkurat i det øyeblikket påmeldingen åpner. Kursene våre har nemlig begrenset antall plasser, og noen fylles opp raskere enn andre. Derfor sitter mange klare for å få plass på akkurat det kurset de ønsker seg.

# Hva hvis jeg ikke får plass?

Ta det med ro – alle som melder seg på innen 1. oktober er garantert en plass. Det blir kanskje bare ikke på det kurset du ønsker deg.

Du får mulighet til å sette deg på venteliste på et kurs som har blitt fullt. Men hvis du ikke ser et kurs i oversikten under påmelding, kan det være fjernet fordi ventelistene til kurset er fulle. Det kan derfor være lurt å ha tenkt gjennom hvilke kurs dere ønsker, og ha flere alternativer i tilfelle dette har blitt fullt.