Hopp til hovedinnhold

Spørsmål og svar om faktura for konfirmasjon

Her finner du vanlige spørsmål og svar om faktura for konfirmasjon.

Informasjonskatalog

 • Ved påmelding ble den foresatte som la inn bestillingen bedt om å bekrefte sin identitet gjennom Vipps eller Bank ID. Ingen transaksjoner ble utført på dette punktet.

 • Den som la inn påmeldingen til konfirmasjonen står som juridisk eier av bestillingen og regnes som foresatt 1.

  Faktura blir bare sendt til foresatt 1, som også er ansvarlig for at summen blir innbetalt.

  Det er mulig å dele opp betalingen mellom dere, dersom det er mest hensiktsmessig. Benytt da samme konto og KID-nummer som angitt på faktura.

 • Dette kan skje dersom foresatt 2 ikke verifiserte seg via SMS-lenke. Da blir ikke riktig pris beregnet.

  For at riktig pris skal bli beregnet, trenger vi at foresatt 2 registrerer seg via en verifiseringslenke, som skildret under.

  Når dette er gjort, vil dere automatisk motta en ny og oppdatert faktura med riktig pris og en kreditnota. Er foresatt 2 medlem, vil dette registreres automatisk på den nye fakturaen. Sammen med den den nye fakturaen følger en oversikt over om du skal betale mer, eller om vi skal tilbakebetale noe til deg.

  Slik registrerer du foresatt 2:

  Den som er registrert som hovedkontakt (foresatt 1) kan logge inn på "min side" her for å legge inn riktig informasjon på foresatt 2, og deretter sende en ny link for verifisering til foresatt 2.

  Om registreringslenken for foresatt 2 ikke fungerer, skyldes det som oftest at det er feil fødselsdato på foresatt 2 i skjema, eller at annen informasjon som ligger der ikke stemmer opp mot dens Bank ID. Når informasjonen er rettet opp, skal den nye lenken som blir sendt til foresatt 2 fungere.

 • Betalingsfristen er 14 dager etter du mottok fakturaen din.

 • Fakturaen sendes som e-faktura direkte i nettbanken til foresatt 1.

  For å finne deres faktura kan den som er registrert som foresatt 1 logge inn på: https://skjema.human.no/konfirmasjon/mine-konfirmanter/

  Under seksjonen som heter "pris" kan du klikke på «Last ned faktura», her vil du finne informasjon om kontonummer, KID samt pris.

 • Medlemmer av Human-Etisk Forbund får rabatt på alle våre seremonier. For konfirmasjonskurs- og seremoni, tilbyr vi 1000,- i medlemsrabatt per foresatte som er medlem. Medlemsrabatt forutsetter at man kun er medlem hos oss, og ingen andre tros- og livssynssamfunn.

  Dersom to søsken konfirmeres samme år, gir vi 25% søskenrabatt. Man får ikke rabatt for søsken som blir konfirmert forskjellige år.