Hopp til hovedinnhold

04.02

Bli med å løpe

Winterrun

Kontraskjæret
Oslo

Første del av 2023 har vi planer om å tilby deltakelse på Winterrun, Oslo Løpsfestival, Holmenkollstafetten (NB påmelding via skjema: forms.office.com/r/8xXCeFHZ2r )og Grefsenkollen opp!

Første løpemulighet blir Winterrun! Velg mellom 5 og 10 km. HEF kan tilby et begrenset antall plasser. Du får bekreftet din deltakelse etter å ha meldt din interesse. Hvis det blir fullt, så er det mulig å stå på venteliste. For å melde deg på, så klikk her for å sende en e-post til Bjørn Torjus Hanssen med ønsket distanse, kontaktinfo og om du stiller opp med HEF shorts, vinterbuff, HEF trøye (Tanken er jo at man har noe under som stilongs/passe varme klær om du ikke er usedvanlig varmblodig / det er en uvanlig varm februardag)

Som tidligere tilbys et måltid og alkoholfri drikke etter løp. (Alkohol betales for av den enkelte) Vi samles etter at begge løpene er ferdige.

Tidspunkt:
LØRDAG 4. FEBRUAR

*5 km – kl. 16.30
*10 km – kl. 18.00

Måltid estimert fra kl 19.30 til 21.00

NB: Husk at du ikke skal betale for arrangementet, men få en kode etter å ha kontaktes oss. Ønsker du vite mer om selve arrangementet, så er nettsiden : winterrun.com/winterrun-oslo/
Har du spørsmål i anledning HEF sitt løpetilbud, så kan Bjørn Torjus Hanssen kontaktes.