Hopp til hovedinnhold

Student­humanisten i Oslo

Er du student i Oslo og trenger noen å snakke med? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår dyktige studenthumanist Birgitte.

# Hvem er Birgitte?

Birgitte Fredriksen har studert pedagogikk og språkfag ved Universitetet i Tromsø. Hun har jobbet mange år som lærer i ungdomsskolen og har videreutdanning i dialogisk praksis med fordypning i etiske og eksistensielle samtaler. Med sin brede erfaring, både med en-til-en-samtaler og gruppesamtaler, verdsetter Birgitte både de mer trivielle og de dypere samtalene. 

– For meg er ingen samtaleemner for små og ingen er for store. Ofte vet man jo ikke helt konkret hva man vil snakke om, og da er det fint å finne ut av det sammen. 

– Jeg brenner for å skape gode møteplasser der studenter kan komme sammen og undre seg over livets mange fasetter. Vi har så mye å lære av hverandre!  

# Hva er en studenthumanist?

En studenthumanist er et medmenneske og en samtalepartner – tilgjengelig for deg som er student, når du trenger noen å snakke med.

Å være student er både spennende og gøy, men det er også naturlig å kjenne på vanskelige tanker og følelser. Det kan for eksempel være knyttet til:

Kanskje du har opplevd noe vanskelig og trenger en fortrolig person å dele tankene og følelsene dine med? Eller kanskje du bare trenger å lufte tankene litt?

Uansett hva det gjelder, kan alle studenter ved Universitetet i Oslo og OsloMet besøke Birgitte. Tilbudet er gratis og samtalen forblir mellom Birgitte og deg. 

# Hvordan kommer jeg i kontakt med Birgitte?