Hopp til hovedinnhold
Studenthumanisten i Oslo Else Werring

Student­humanisten i Oslo

Er du student i Oslo og trenger noen å snakke med?

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår dyktige studenthumanist Else.

Hvem er Else?

For ikke lenge siden var Oslos studenthumanist, Else Werring, selv student ved Universitetet i Oslo. Der gjorde hun ferdig sin tredje mastergrad.

Else har et langt liv med studier bak seg: Litteratur, filosofi og språk har opptatt henne, og har ført til mange ulike jobber. Nå har hun, ifølge seg selv, fått drømmejobben.

Hva er en studenthumanist?

Å være student er både spennende og gøy, men mange kjenner også på følelser rundt:

En studenthumanist er et medmenneske og en samtalepartner – som er til for deg som er student, når du trenger noen å snakke med.

Kanskje du har opplevd noe vanskelig og trenger en fortrolig å dele tankene og følelsene dine med? Eller kanskje du bare trenger å lufte tankene litt?

Uansett hva det gjelder, kan alle studenter ved Universitet i Oslo eller OsloMet komme til Else hvis de har behov for det. Tilbudet er gratis, og samtalen forblir mellom Else og deg.

Et lavterskeltilbud

Studenthumanisttilbudet vårt i Oslo er et lavterskeltilbud. Det er Else selv også opptatt av:

– Har du et eller annet som du går og tenker mye på og føler deg alene om, kan det hjelpe å si det høyt til noen. Å si det høyt, til nesten hvem som helst kan hjelpe. Jeg håper at jeg kan være denne «noen».

– Kanskje blir det lettere å komme til meg med noe som ikke er tenkt ferdig enda, enn å gå til en helseinstans og si «jeg har et problem».

Hvordan kommer jeg i kontakt med Else?

Else har kontorplass en dag i uken på Universitetet i Oslo og to dager i uken på OsloMet.

– Du kan selv kan velge om du vil komme til et kontor akkurat den dagen jeg har kontordag, eller om vi skal gå en tur ute. Vi kan også ha digitale samtaler hvis du heller vil det – jeg er fleksibel, understreker Else.