Hopp til hovedinnhold

Navnefest i Oslo

Den vakre Bankettsalen i Rådhuset er rammen rundt navnefestene i Oslo.

Seremoniene varer i underkant av en time og inneholder kulturinnslag av høy kvalitet, med musikk, korsang og tale. Navnebarna får utdelt en vakker navnetavle til minne om dagen.

Navnefestseremoniene i Oslo rådhus er for folk bosatt i Oslo. Medlemmer av Human-Etisk Forbund bosatt utenfor Oslo kan også benytte våre seremonier.

Hvis seremonihelgen blir fulltegnet før påmeldingsfristen, vil det bli satt opp ekstra seremoni kl 15.00 på lørdag, ved behov også på søndag.

# Deltakeravgift

Hvis søsken, fyll ut et skjema for hvert barn.

# Antall gjester

Det er ca. 20 barn på hver seremoni, og det er totalt plass til 340 gjester, inkludert foreldre, i Bankettsalen. Det vil si at gjennomsnittlig antall gjester pr. barn blir 17 personer. I påmeldingsskjema under ber vi dere føre opp ønsket antall gjester, og så vil vi, når seremonien er fulltegnet, fordele plassene så rettferdig som mulig.

# Regler om navn

Ved utfylling av skjemaet vil du bli spurt om fornavn, mellomnavn og etternavn på barnet. Vær oppmerksom på reglene i Kap. I og §7 i Kap.II i Navneloven. I §7 står det at dobbelt etternavn må ha bindestrek. Selv om navnene har bindestrek regnes de som to etternavn.

# Mer informasjon

Kontakt oss på telefon 23 15 60 60 eller e-post:  oslo@human.no