Hopp til hovedinnhold

Forhåndspåmelding til konfirmasjon for medlemmer er åpen! Meld dere på her.

Bli medlem gratis og få rabatt på konfirmasjonen

Det er helt gratis å være medlem hos oss og det tar under et minutt å melde seg inn.

# Som medlem hos oss får du:

# 1. Tilgang til påmelding allerede nå

Som medlem får dere tilgang til påmelding en uke før ordinær påmelding. Dermed har dere mulighet til å sikre at dere får plass på det kurset og seremonidatoen dere ønsker.

Meld dere på konfirmasjon her

# 2. Rabatt på konfirmasjon

Dere får 1000,- i rabatt per foresatte som er medlem. Dette tilsvarer summen vi får i statsstøtte per medlem, og gir oss dermed mulighet til å senke prisen for medlemmer.

# 3. Være med på å gi flere ungdommer mulighet til konfirmasjon

Uten medlemmene våre er vi ingenting. Dere gjør det mulig for oss å opprettholde og forbedre et humanistisk tilbud over hele landet. Tusen takk!

Helga, konfirmant i 1986

"Jeg husker de gode og tankevekkende diskusjonene og samtalene på konfirmasjonskursene. Det føltes som et veldig godt sted å lære og diskutere."

Camilla, konfirmant i 1996

"Vi hadde engasjerte kursledere som virkelig lyttet til oss og var interessert i å høre hva vi hadde på hjertet. Det fikk meg til å føle meg viktig."

Reidar, konfirmant i 1973

"Det valget jeg er mest glad for at jeg har tatt er at jeg valgte Humanistisk konfirmasjon. Jeg er stolt over at dette tilbudet har utviklet seg og blir benyttet av så mange i dag."

Stina, konfirmant i 2016

"Det er veldig fint at ungdommer kan komme sammen og at ingen dømmer hverandre. Ungdom trenger en møteplass hvor alle kan diskutere viktige temaer på likt grunnlag."